Followers

Friday, June 5, 2009

.::tag versi balas dendam dari natt::.


1. Bekas kekasih saya adalah..
seorang mamat yg berasal dari kelantan.."K.A.Z"...dak sebaya...skrg ni xthu lah dah ade awek ke blum..sbb kitorg dah lost kontek lpas ummi amik keputusan tuk putus dgn dia..ha3..
2. Saya sedang mendengar...
lagu "RATU NOVELLA" by yazid mase konsert AF minggu ke 8..fav giler lgu ni..he3..
3. Mungkin saya patut..
g mandi sebab dah maghrib..MR.BABAH pun dah balik dri keje...kang mlm nak g perabih duit plak..he3..
4. Saya suka...
shopping....seronok rasenye klau ummi ni ank jutawan..byak duit..sesuka hati je nak beli ape pun.xyah pikir psal baget2..he3..
jalan2...xkisah lah g mane pun..asalkan kuar dri umah..almaklum r..dah seminggu duk terperap kat umah..so,hjung minggu wajib kuar..klau x..leh jd giler ummi kat umah..ha3..
calling2...mmg suka giler gayut kat phone..selalunye ummi call 2 org adk kesayangan ummi "ILA n ADIK"
5. Sahabat-sahabat saya...
sahabat????payah kot nak describe sahabat tu mcm mane..klau ade pun msing2 bz dgn life msing2 lah..kdg2 je kontek..
6. Saya tak paham...
klau MR.RYAN dah mula membebel..ntah ape ntah yg dia bebel..ummi ikut je r..angguk2kan je kepala tu..wat2 pham..klau xlayan..lgi lah dia marah..
7. Saya kehilangan..
bentuk badan..huwaaa...bentuk bdanku dah xspt ank dara lg..payah bebeno nak slimnye skrg nini semua keje MR.BABAH..hu3.."b..ummi xpeduli..ummi nak g gak slim worl tu"
8. Ramai yang berkata..
MR.RYAN kecik..hu3..bkn ummi xbg mkan..mcm mane vit.nak melekat..klau baru je mkan dah terus berlari 100m...xsempat nak jd daging pun..
9. Cinta itu adalah...
indah..kdg2 cinta tu gak membunuh..xsepatutnye kite mencemari cinta sbb cinta sebenarnye indah..
10. Di suatu tempat, seseorang sedang...
sbuk nak siapkan mjlis perkahwinan...berdebar2 nak tunggu di satukan..sbbnye..sok sepupu hubby kwin kat melaka
12. Saya akan cuba...
kumpul duit byk2 supaya boleh cepat2 beli umah and kete baru..he3...
13. Ayat SELAMANYA membawa maksud..
sampai bila2 lah..xkan xpaham2 lg..klau x puas hati..g buka kamus dewan bahasa sana...g tgok sendiri..
14. Telefon bimbit saya..
NOKIA 6120 classic...
15. Bile saya terjaga...
amik hp tgok kul bape..klau awal lg..sambung r tdo..tu pun klau MR.RYAN xbgun lg lah..klau x..xde maknenye..
16. Saya paling meluat...
bila dapat tahu ade org yg tikam ummi dari belakang..wat cerita yg bukan2..rase cam nak belasah je org yg camtu..
17. Pesta/parti adalah
utk menambahkan berat badan and dosa sbb kdg2 leh terngumpat plak kan klau dah jumpa ramai2...
18. Haiwan yang paling comel penah saya temui...
rabbit and cat..cute sgt..suka sgt2 tp skrg xleh nak bela sbb MR.RYAN mengganas..ha3..ummi xnak binatang2 yg cute tu jd mangsa keganasan MR.RYAN..
19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan saya ialah...
start dari lahir smpai umur 6 thun..sbb time tu mmg xkna marah and pkul ngan parents...
20. Hari ini..
angin 1 badan ngan MR.RYAN..payah tul nak suh dia tdo lah..klau xnak tdo and xwat bende2 yg boleh meng'angin' kan ummi xpe gak..ni x..saje je dia nak dgr suara tarzan ummi ni..
21. Malam ini saya akan..
g perabihkan duit MR.BABAH..dah mcm2 pikir nak beli ape...he3..xpun g umah auntie MR.BABAH..kat klang ni gak..
22. Esok pula saya akan..
akn g besday party NAUFAL ank mama watie..kat klang ni je...and selepas2 tu akn ummi ajk MR.BABAH g meronggeng 1 klang..ha3..
23. Saya betul2 inginkan..
DUIT...$$$$$$$....sbb nak perabih byar hutang MARA and beli umah and kete baru..hu3...and 1 more thing..SHOPPING!!!
24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini..
aiyoo..awat mkin gelap je muka ni...ni nak kna g cuck ni..ha3..
25. Pusat membeli belah atau arked permainan...
of course shopping mall..leh cuci2 mata..kuruskan badan and mengempiskan wallet MR.BABAH..
26. Makanan barat atau jepun..
western lah...sbbnye klau japannese food ni kebanyakkan xmsak..eeiiiiyyyaaakkkk...xselera ummi..kembang tekak ni..hu3..tp klau teringin...mkan gak...cma lbih prefer pd western..
27. Bilik yang terang atau gelap..
tengah2..xgelap sgt..(takut..t kang ade plak kepala ni memikir bnda2 yg xsepatutnye wujud..)..xterang sgt (sbbnye kang mata xleh nak tutp...)
28. Makanan segera adalah...
makanan yg senang di msak and cepat di mkan..ha3..and mkanan yg kalau order trus dpt..xpayah ditunggu2 lg..order bru msak..
29. Ayat terakhir yang anda telah katakan pada seseorang..
"RYAN!!!"...he3..marah pada MR.RYAN..
30. Siapa yang anda ingin tag..
hmmm..ntah lah..xde sape kot..xleh nak memikir dah ni sbb dah penat menjawab soalan2 ni..byk giler...
tp klau leh nak suh..MAMA FIA and MAMA ZAFRAN yg wat...

upin dan ipin..kegilaan MR.RYAN..



video


ni lah salah 1 episod upin and ipin yg ade kat hp ummi..klau yg kat hp ni,episod by episod..tp klau kat lappy..mmg terus je xde putus2..dari episod 1 sampai lah episod 18..tp yg lama lah..yg terbaru ni..yg cite psal basikal baru xde lg..igt nak cri gak..hu3...


klau tiba2 MR.RYAN mengamuk..mmg ummi cpat2 r tunjuk cite upin and ipin yg dlm hp ni..dia diam r jap..he3..klau ade iklan upin ipin kat tv pun cpt2 MR.RYAN pgil ummi..nak tunjuk r tu..he3..


punyelah ank ummi ni minat ngan upin and ipin..MR.BABAH sanggup ni..bwa kitorg tgok upin and ipin the movie smapi 2x tau..xpernah r MR.BABAH wat camtu..seingat ummilah..sepanjang ummi knal MR.BABAH ni smpailah kwin..xsmpai 10x pun kitorg tgok wayang tau..


sbbnye MR.BABAH ckp..."alah..nanti nak beli dvd gakkan..xyah r tgok.."..


daripada ummi ni jd seorg kaki wayang tba2 bila knal ngan MR.BABAH ni..trus ummi tgalkan 8tvt tu tau..dah jd kaki dvd plak..ha3..sepanjang MR.RYAN hdup kat muka bumi ni..tulah 1st movie yg kitorg tgok kat wayang..klau x..xdenye lah ummi merasa tgok wayang lg..he3...

MR.RYAN fav...

khusyuknye ank kesayangan ummi ni..apelah tu yg dia wat ek..nak thu???jap ek...tgok kat bawah nu..

...........

........

.....

.....

.....

.....

......

....................

...............

...........

........

......

..
.




taadddaaa....ni lah satu2nye bende yg leh wat MR.RYAN duk diam sekejap..selain tu klau dia tgok UNCLE AZNIL..xkisah r rancangan ape pun..asalkan ade UNCLE AZNIL..ni siri kanak2 yg paling MR.RYAN minat..mmg smpai my autie pgil MR.RYAN ni upin lah..he3..tp ummi rase MR.RYAN ni more pda MAIL..he3..sbb rambut dia..ha3..



tgoklah tu..siap MR.BABAH kuarkan kipas lg..supaya ank kesayangannye itu x kepanasan..he3...