Followers

Saturday, August 29, 2009

AKHIRNYA......



he3...akhirnye..selesau sudah masalah2 yg membeleggu diriku ini..
he3..
masalah ape??
alah..bukan masalah sgt pun..he3..
memandangkan diri ini x berapa nak hebat dlm dunia2 maya ni..so kire tu masalah r tuk ummi..
masalahnye...selama ni kwn2 blogger x leh nak komen kat blog ummi ni..he3...
so skrg dah boleh...yeeeaaaaa....
atas pertolongan LINA MUMMY FIA..so settle dah prob ku ini...
he3..
sok ummi akn berbuka puasa di FLAMMING STEAMBOAT bersama2 dgn LINA MUMMY FIA...DIRA MAMA ADAM..KAK NAZ IBU RIKAZZ and KAK INA MUMMY FARIS...
he3...
semua2 ni kawan2 dri KELAB IBU@ yg wujud kat FRIENDSTER..then sekarang dah di lanjutkan dlm alam blogger plak..
hopefully MR.RYAN x wat perangai r esok..klau x..mahu r terkeluar suara tarzan ummi ni...he3..
ok..
pada semua kawan2 blogger..boleh r skrg nak komen mengomen di blog ummi ni...he3..



3 comments:

-DiraDiya- said...

tahniah2.. bravo2..!!

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

uihksss.. malu ler... pertolongan yg tak seberapa pun.. ekekekekekeee....

catherinnezehal said...

-DiraDiya- ..he2..ntah ape2 ntah..org lain dah lame settle..tp blog ku ini baru jew settle..tu pun org tolong..he3..

Hazlina Shahrel Mummy Fia ...he3..walaupun kecil bg mu..tp besar pada ku..he3..