Followers

Sunday, September 27, 2009

19 SEPTEMBER 2009...SOK NAK RAYA

ummi n ila
he3..
bila dah kumpul ngan adik2 ni mcm2 cite r..
nak2 adik ummi yg sorg ni..a.k.a makde ryan
klau jumpa bukan takat cite jew..
kalau camera leh berckp..
lama dah camera tu jerit2 xnak snap pic kitorg lg..
he3..
mmg kitorg ni hantu snap pic tau..
snap pic sendiri plak tu..
hu3..

MR.RYAN n makde
makde lau dah jumpa MR.RYAN ni..
kompom r MR.RYAN di gomol2nye..
hu3..
dah r main ganas...
cian ank ummi tu..
he3..


karshidda a.k.a chu da
ni plak adik bongsu ummi..
masih bersekolah..
next year SPM...
kira chu Da ni tulang belikat belakang umah r sbb makde and ummi dah duk umah lain2..
so kat umah tu dia ni kira assistant mak r..
semua koje3 umah dia yg wat ( wat ala kadar..bila makde or ummi balik baru dia wat koje sempurna lpas di pantau ngan kakak2nye)
hu3..
malam kang nak p PASAR BORONG..
sebab NUN x beli lg baju raya nye...





2 comments:

IeYzA said...

hai...awk pun gi pasar borong pandan ker??ramai kan org malam rayer ari tu...iza sampai surender nak jejalan but my hubby n my doter cam syok jer berjalan kat tgh org ramai tu...pelik tul...itulah namanyer kemeriahan raya...tol tak??

catherinnezehal said...

he3..a'ah ieyza..g psar borong pandan..dekat ngan umah..tu r..penuh org..sbb malam tu kan org sibuk nak memborong brg2 lelong...hu3...kite g pun sbb adik bujang kite sibuk nak beli baju kat ctu..ikutkan jew r..klau x..xdenye r nak p sana..sesak org+panas...