Followers

Wednesday, September 2, 2009

:: HAPPY ANNIVERSARY SAYANG ::



HAPPY 3rd ANNIVERSARY TO US...
hmmm..diam x diam dah 3tahun usia perkhawinan ummi and MR.BABAH..
mcm2 dugaan yg kitorg lalui tuk sampai ke tahap ni..
mcm2 peperanganpergaduhan yg kitorang lalui..dari kecik sampai lah besar..he3...
biasalah...
gaduh2 sayang..lumrah rumah tangga kan..
hmmm...rasa mcm baru jew nikah..tub2..dah kuar MR.RYAN..tub2,,sakarang ni dah pun masuk 3 tahun..masih lg setahun jagung usia perkhawinan ni..
ummi harap....biarlah perkhawinan ni kekal sampai akhir hayat...bukan takat kat ank cucu jew...
to my dearest MR.BABAH...ummi sayang sgt2 kat B..even ummi suka marah2 B tp ummi marah takat kat mulut jew..xde smpai dalam hati ni ha...x terlekat pun..ummi nak minta maaf kalau sepanjang perkhawinan ni,B byk makan hati ngan ummi...(bgus tu tau B..tambah darah..he3)..
last but not least...ummi cuma nak B sentiasa ade bersama ummi sama ada susah atau senang...takde benda yg paling berharga dlm dunia ni kalau nak di bandingkan ngan B..sempena anniversary ni..ummi just nak kasih sayang antara kite kian bertambah dari hari ke hari...tp kalau boleh..nak gak hp blackberry tu..he3..(aisey..puji dah melambung2 mesti r nak something kan..he3)









9 comments:

-DiraDiya- said...

laling..
happy anni 2 u n hubby..
moga kekal hgga hujung nyawa..
knp ari 2 x celebrate skali dgn lina.. dpt ktorg taramm 2 kek..
blackberry??!!..
ku pn tgh kempen hubby bli blackberry curve..
syanteekkkkkk!!..

AkMa said...

Happy 3rd aniversary to u n hubby..
wish u happy forever n kekal hingga hujung nyawa..

catherinnezehal said...

DIRADIYA--ha3..mintak jgn x mintak...mmg dah kepingin dah ni..kalah ngidam mase pegnen..ha3...tp x thu lah dpt kew x..silap2 dia bg aku hp hitam putih..ha3...sape nak tolong tu????

AKMA-- thanks akma..

catherinnezehal said...
This comment has been removed by the author.
Leeyana said...

happy anniversary to u n zehal...smoga berkekalan hga hujung nyawa...~ameen~

ps: bile nak kasik 'kawan' kat Mr.Ryan?hehheh

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

waaaa hepi annibesary to both of u..
betul la cakap Dira tuh.. nape tak celeb sesama arituh.. dpt makan 2 kek..

hahaaaa.... hope u all hepi togetehr smpi mati..

congrats!

catherinnezehal said...

LEEYANA --- thanks rosz...kwn MR.RYAN???hu3..tunggu dlu r..skrg ni dia tgah kuat jeles ooo..nak kena tgu dia tdo baru aku leh manje2 ngan zhal..lau x..xde mknenye...he3...

HAZLINA SHAHREL MUMMY FIA --- bukan x nak celebrate r LINA..nnti klau celebrate in advance..MR.BABAH dah x nak celebrate on the real day..he3.. xsyok oooo...

catherinnezehal said...
This comment has been removed by the author.
IBU AMY AFY AQY said...

happy 3rd anniversary for kathy and your hubby. akak doakan semoga kathy & suami berbahagia selamanya. apa hadiah anniversary this year?