Followers

Thursday, November 5, 2009

:: THANKS UTK KAMU ::

salam..
erm..
kali ni ummi nak tayang kat kamu2 pic ank2 ummi..
anak2 ummi???
hmmm..
yo lah..
ank ummi cuma sorg jew..
tp mane dtgnye ank2??
ank2 ni dtg dari perut mummy n ibu diorg r..
ummi saje suka2 anggap mereka ni ank2 ummi sbb ummi dah berkawan ngan mak2 diorg..
he3..
bukan takat kawan k..
tp SAHABAT...
SAHABAT means kwn yg sgt close + understand what each other feel k..
even kami baru kenal xsampai setahun..ummi jew yg baru kenal2 mereka okay..
tp ummi dah rasa closed ngan mereka..
+ hubby masing2 pun dah boleh duk semeja n sembang sama2..
kamu2 mesti ade gak kan SAHABAT mcm ummi ni..
erm..
pada ummi mereka ade kelebihan n kekurangan masing2..
and kelebihan n kekurangan ni lah yg membuat kan bond kami rapat..
sbb kami mengisi kekurangan masing2 dgn kelebihan masing2..
mungkin kamu2 x phm ape yg ummi dah melalut ni..
cuma ummi sajork yg phm k..
ummi bukan nak menunjuk2 okey..
but this entry is special for them..
for them..
THANKS FOR BEING THE BEST3 FRENZ OF MINE..
hope this freindship till end of our life..
me with my sweet lil rascal..

me with adam kenit..


me with kafiah cute
p/s : ibu nazz n mama daisy..sorry yew..pic ank2 kamu xde dlm simpanan ku..nnti ku rembat dri blog2 kamu k..
he3..



6 comments:

-DiraDiya- said...

ku terharu..
even bkn my bday.. ku msh touching.. yess.. november is my touching month..
kart.. ku pn syg kamu.. apa adanya kamu.. huaaaaaaaa.. tgh taip ku nagis la plk..
if kamu².. judge ku..
it would b fine with me..
sbb kamu2 dh knl sape ku.. sape suami ku.. sape keluarga ku..
tp kalo org lua sna.. yg xknl pn ku lua dlm.. its hurting me..
sbb 2 la ku ckp.. ku blh enuff is enuff.. tp utk let by gone b by gone.. sgt ssh.. sbb mereka mengadili aku.. tnpa knl siapa aku..

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

uh...kasih mu ku terima seadanya...

trust is the main!

catherinnezehal said...

DIRA[ wah..kamu jgn lah touching sgt wey..ku plak rasa sedih...kamu x pyh lah pikir ape yg org dok ckp tu..yg penting,kamu+berry+family mu+kami2..tahu siapa sbnrnya kamu..diorg yg xknal kamu tu boleh ckp ape yg diorg nak ckp selagi mulut diorg bleh berkata2..kamu mmg xleh nak hentikannya..and the best way to do is..ignoring what the h**l they said about u..they dont even know who u realy are..

LINA-he3..ku tetiba plak rasa terharu ngan freindship kita ni..sbb tu leh kuar this entry..nak tunjuk betapa kamu2 sgt istimewa pada ku as a SAHABAT..

mamafaris said...

waaaa.waaaaa......wa...ku jgk touchingggggggggggg sbb pic faris xde....hehe bule???

nazz...meh la kita touching besama2...

Naz-Segalanya disini said...

kak..ku dah lama touching plus hangiit ni..mcm takde je gambar anak anak kita kat blog ni kan..rasanya melambak gambar diorang plus kita ibunya yg cun melecun ni..kart ni sajaaaaa ni

catherinnezehal said...

DAISY - he3..bukan r..ku cri jew yg dlm simpanan..jgn ler begitu..he3

NAZ-jgn begitu..ku xnak r amik tanpa kebenaran..he3..xper2..ku cilok yer..