Followers

Thursday, February 11, 2010

HAPPY HOUR @ KOTA KERIANGAN

DAY 2
okey...skrg ummi smbung cite utk hari ke - 2..
and starting from breakfast...
oleh kerana ummi n mama amy berjiran...ibu dira berjiran gak tp jauh sikit....selang beberapa bilik..so kami turun bekpes bersama2...sementara mummy lina yg duk kat tower 1...kami 3 family tower 2...dah menunggu di cafe utk bekfes...ibu dira n family turun lmbat skit sbb bujang ibu dira lmbt bagun...he3...
then after breakfast...kami menuju ke bilik masing2 tu pack2 brg and check out...
then around 1030 a.m semua dah berkumpul di lobi utk memulakan happy hour kami di KOTA KERIANGAN...



MR.RYAN with his protege...
itu irfannye stroller tp ryan lau dah penat..dia akn suka rela duk sndiri kat stroller tu...


okey..kami mulakan di indoor sbb kitorg masuk ikt laluan hotel..and akan masuk indoor dlu...
x mcm klau kite dtg dri skyway kan...dri skyway kite masuk dri outdoor...

erm...cite byk x guna..
so layan pic sahaje la ea...


wanz family's...
udah rase mcm ade kat london..he3...

MR.RYAN sgt2 happy sbb dia dah besar then dia tahu ape itu happening....he3...



b4 kami2 melayan mainan yg mmg utk adult...ummi layan MR.RYAN ngan mainan yg diorg naik dlu...he3...

MR.RYAN mmg suka sgt naik jet ni...sbb ade stereng..then dia rasa mcm dia plak yg drive itu jet...he3...


MR.RYAN

ni lah satu2nye mainan yg kat outdoor yg MR.RYAN main sorg tanpa di temani ummi or MR.BABAH..

1st skali masa ummi nak bg MR.RYAN ala2 solero shot mini ni..ummi cam x confident...sbb ade budak sblum MR.RYAN naik tu..dia nangis..so budak yg jaga that mainan trus bentikan than machine...

so for ummi xpelah sbb if MR.RYAN nangis kat ctu..that machine can be shut down...then org2 kat ctu semua cam x confident jew bila tgok ryan nak main sbb he is the smallest kids yg mainan kat ctu...yg lain semua dah agak besar...

so bila thaht machine start je...MR.RYAN trus suka..gelak2 kat ats tu..so ummi n Mr.BABAH lega lah..sbb MR.RYAN x takut..he3...



daddy's with kiddos...

ni semua pic2 kaum bapa...mommy's???

kami tgah beratur nak naik buai pusing2...he3...
so daddy's kenalah melayan ank2 dlu..nak kuda pusing2...



mommy's...
pic selepas kejadian...
klau ummi igt2 kan balik peristiwa time ni..ummi confirm akn gelak golek2...
bukan takat ummi jew....mummy,mama and ibu pun confirm akan gelak golek2 bila tgok pic ni....tul x????

daddy's

yups..after we..its their turn plak...
aik..apesal 3 org jew????papa mane??
papa x main mainan ni sbb dia takut pening..then nnti balik takut xleh drive....
he3..cian papa..
xper..next time kite stay lama skit..confirm papa leh main..he3..

MR.BABAH yg over...he3..



we are happy family...


WANZ + KART...happily ever after...


WE...

time ni dah start main kat indoor...sbb outdoor kabus tebal...+ hujan..
sejuk jgn ckp ler...hu3..

time ni ade plak APE's tgah bertenggek kat bumbung..so MR.RYAN agak takut...so bila kapal ni lalu kat dlm indoor jew...confirm dia tunduk..sbb x nak tgok...

mommy's


after eating...little jew...kitorg sambung balik kat outdoor...
cuaca dah start panas balik..
so xdelah terlampau sejuk...
kamu main DRAGON RIDE...he3...time ni pun ade cerita lucu...
ummi nad mama kat depan tu gelak x hengat sbb org belakang kami wat kelakar...he3...


daddy's

as usuall...pas turn mommy's..turn daddy's plak...




ANTIQUE CAR..
last but not least...
permainan yg terakhir kami naiki sblum pulang ke rumah masing2...
Mr.RYAN so happy sbb dia yg drive that car...MR.BABAH yg tekan minyak..MR.RYAN just handle the stereng...

ermmm....we are so happy on that time...
sgt2 happy..
next time kite plan lg yew...but ibu nazz + mama faris + mama haris kena joint ..
baru ler lengkap kan...






2 comments:

-DiraDiya- said...

uiks..
bla tgk antik car.. x blh blah btl bla ada org ckp.. kt tang koner.. ada sorg minah 2.. gle pnya pulas stereng.. wakakakakak..
DOL kah??!..

[-suziey-] said...

eh i pn br g genting..hehe..

p/s:pls confirm attendance for blogger's famili day ok..dateline to confirm is 24th:)