Followers

Wednesday, June 15, 2011

AD + IZ


sejak 3 hari lepas..
ummi habiskan time ummi ngan membaca novel ni..
yeah..
hobby lama yg dah berkubur sejak ade ryan dah muncul balik..
ni pun sbb dok sibuk cari novel KASIH YANG SUCI tu..
x de stock
last² tgn ni amik ler novel ni...

hmm..
biasalah
cite melayukan
jalan cite lebih kurg
cuma watak n suasana je lain sikit
and ayat² yg di gunakan pun lain
but basicly...jalan cerita yg lebih kurg ngan cite² melayu yg ado kat malaysia ni

but..ok lah
ummi dah habis baca
kalau dah start membaca mmg sanggup tahan mata ni
sampai 2-3 pg pun xper..
hmmm...
lepas ni novel ape plak ea???



4 comments:

oshin-jamel said...

wahhh!!ble la pinjam kan..hehehehhe!!!!

Tina Othman said...

wow, k.tina dapat je beli novel kasih yg suci, tapi tak abis baca lg =)

catherinnezehal said...

OSHIN : boleh²...nak pinjam t cakap ea...he3..

catherinnezehal said...

KAK TINA : wah best nye akk dah dapat...kite x dpt lagi lah...huwaaaaa