Followers

Wednesday, June 1, 2011

bila en.R datang bertandang...

bluberry cheese tart

he3..
tadaaaaaa...
bila en.R dah kembali..ni lah hasilnye
lama betul en.M bertandang kat diri i ni smpai en.R payah nak bertandang..
skali bila en.M keluar...
en.R bertandang terus..


dohnye ummi wat hari sabtu...
tp baru hari isnin ummi wat dianye filling and bakar shell...
he3..
lepas bakar shell...x sempat² ummi nak letak fillingnye..
si ryan dah kebas 1/2 dari shell yg ade..
aduhh ank ummi yg sorg ni..
lau dtg angin dia nak makan..
mmg x sempat²..


dah lama nak wat...
tp sbb en.M bertandang lama sgt..
tu yg dok bertangguh² jew
hu3...
tub² ade plak yg nak m'order


lama dah x amik order tuk baking² ni
last wat masa preggy 6 month tu pun wat sbb dah janji sblum preggy lg..
hu3...


hopefully en.R bertandang lama kali ni...
kalau leh menetap terus lah..
he3...




4 comments:

Ummiakid @ lily said...

aiyaaa Cath...pepagi dh buat kita terliur...peberet tahap luar kawalan kalau jumpa blueberry cheese tart ni...adussss....

catherinnezehal said...

he3..alah kak lily..baru 1st ni wat akk terliur..akk tu selalu sgt dah wat kite terliur..he3...

Ibu Darwisy Comey-Lotey said...

sedapnye cath..nyum..nyum..

catherinnezehal said...

ibu darwisy - kompom sedap...he3