Followers

Tuesday, October 25, 2011

PERJUMPAAN BERSAMA MAMA NATT B4 SHE FLY TO AUSSIE

with mama natt + kyra + aqil

with mama natt..apesal ryan mata tertutup 2????

kami² di petang itu...


ryan + kyra + aqil



ryan + kyra + aqil..posing jenis ape ni????


ummi with future daughter in law ..ahaks...

with mama natt

cite ni dah lama..lama giler..dah kire basi tahap gaban lah...
orgnye pun dah 2 bulan dah duk jauh..

ha3..
ummi g umah mama natt b4 mama natt and family berangkat kew AUSSIE...dah jd warga AUSSIE dah skrg mama natt...sesambil tu leh ler jenguk bakal daughter in law ummi...baby AINUL JANNAH...he3...overkan..dak RIZZQY baru bape bulan..dah ade calon bini..ha3...saje suka²..sbnrnye more tuk merapatkan silaturrahim antara ummi + mama natt..


even kami kenal melalui FRIENDSTER  + BLOG + FACEBOOK...and baru 2-3 kali berjumpa kat majlis² yg kengkawan buat selain kami sendiri yg buat....tp ummi dah anggap mama natt 1 of my bestie..best kawan ngan mama natt ni..giler² cam ummi..and tarzan pun cam ummi jugak..ha3...

la ni lg lah x jumpa mama natt..nasib baik ade FB + SKYPE..masih x terputus hubungan...
masih boleh bertanya khabar even dah beribu batu jauhnye...

ape² pun ummi doakan mama natt selesa duk di negara org...----------dah selesa sgt mama natt kat sana sbb hari² ade jew tgok mama natt post pic makanan yg buat ummi lapo...he3...

1 comment:

MaMa aDaMaQiL said...

huhu besan dikau buat air mate ku begenang..insyaallah pesahabatan ni ak kekal smpi bile2..amin...bab mkn tu dikau punye post pic pn buat ku melelh sokmo..hehe