Followers

Saturday, February 2, 2013

COTI²..BAKO²

ni lagi satu post peram..... he3..sorry lah..baru ni ade mood nak ber'blog'....
okay...ni kejadian on 25hb DECEMBER... pada mulanya plan ni nak buat kat KEMENSAH..tp cancel last minute sebabnya cuaca + malas nak gerak jejauh...ha3....so kite lepak umah mama eja jew lah ye....

ummi mai agak lewat lah sebab babah keje....uhuks... cuti² pun kena keje.... time tu depa dah siap membako² dah..ummi mai tinggal makan jew...senang kejekan.... he3..

and now met my SLOM's team...he3... mummy lina a.k.a mak andam meletops.... ibu farah a.k.a the photoG and mama eja... depa ni klau bab pose² serah jew kat depa..nak² mummy lina..ahaks....



makciks bz ollss

mak² bz buat ketupat..anak² bz mandi kolam....hu3..dasyat aktiviti..ha3...pak² bz tengokkan anak²...ha3...adeh...mak² lau dah jumpa..kompom  dah x ingat mana kat anak tu....ha3...



model cilik... FARISHA IZZATI

then b4 balik.....kite berpose² lah yew.... almaklum..my besan mama natt nak balik aussie dah..hu3... will miss u dear....

so this 1 is farewell party for mama natt before she fly to aussie... time passes quickly ...uhuk... x habis lagi nak jimba²...she need to fly back again... xpe ummi...sabar yew... next december mama natt will be fly to malaysia again...



ade jugak makcik kat belakang tu


knowing my besan are very pleasant person...we met through the online and bring into the real world... its almost 5 years.... then she fly to aussie following her husband further studies ...hu3... 

kesian my menantu... balik malaysia kulit habis kena gigit nyamuk... almaklum..nyamuk malaysia ni jakun sikit ngan darah orang aussie ni.dah jelak ngan darah orang malaysia....tu dok pulun darah orang aussie...hu3..

after almost 1 year plus² we didn't meet... and its been lucky when she x mengamuk when ummi a.k.a her M.I.L nak dukung dia....he3...suka sangat k..ummi xde anak gurl..hi3....kat menantulah ummi lepaskan rindu dendam...hu3...lepas ni nak tunggu setahun lg b4 jumpa semula....

aiyooo.....windu sama ini budak lah... B, jom g aussie!!!


me with my D.I.L AINULJANNAH



KYRA


ok...sebelum balik....meh kite amik pic reramai...
semoga persahabatan ni berkekalan hingga akhir hayat....
pelikkan...kitorg kenal through on9..tapi rapat macam 1 sekolah oooo....kalau ade masa..kompom kitorg jimba sesama...
luckily...husband masing² x kisah...klau yang jenis kisah ni yang payah sikit kan...nak lepak ngan kengkawan pun payah...nasib babah ok kan B...


mummy lina , mama eja , ibu farah, ummi cath , mama natt... we are SLOM...



with my besan SITI NATTRAH ALIAS


THE BESAN's...




1 comment:

mamAdam AqilJannah said...

besan nk pinjam pic2 ni..ku punye xde hp bateri kong...br tekial2 nk update blog..hehehe