Followers

Sunday, September 13, 2009

::: HAPPY BIRTHDAY RYAN :::




HAPPY BIRTHDAY BUAT ANAK KESAYANGAN UMMI AND BABAH


WAN AIMAN RAYYAN W.MOHD ZIHAL


UMMI doakan RYAN jd ank yg soleh...dengar ckp ummi n babah...hormat org tua...bijak..dan segala2nya yg baik tuk ank ummi nan seorg ni...


12 SEPTEMBER 2007 lahirnya tanda cinta,kasih dan sayang buat ummi dan babah yg dari awal2 lg ummi n babah sepakat tuk menamakannya WAN AIMAN RAYYAN...


sekarang RYAN dah pun genap 2 tahun..ummi harap sgt2 ummi dpt tgok more progress dlm diri ank ummi ni..




sekejap jew masa berlalu buah hati ummi ni dah pun 2 tahun..rasa mcm baru semalam ummi melahirkan RYAN...ummi seperti terbayang2 bila pertama kali ummi menatap wajah ank yg ummi kandungkan selama 39minggu..linangan air mata tanda kesyukuran sebab ank ummi lahir cukup sifat dan sempurna bg ummi dan babah..
start dari RYAN lahir sehingga lah RYAN meningkat from 1 step to another step..ummi lah org pertama yg tgok sbb ummi xpernah berenggang dgn RYAN..
rasa x sanggup tuk berpisah jauh dr RYAN...mcm2 yg akan ummi bayangkan tentang RYAN klau duk dengan pengasuh or nursery...sebab dah mcm2 cerita negatif yg ummi dengar and ummi takut RYAN jadi salah seorg darinya..YA ALLAH,jauhkanlah....sebab tu ummi decide tuk quit ffrom the job and be fulltime housewife...biarlah kite hidup serba sederhana...sekurang2nya ummi x risau memikirkan RYAN..
ALHAMDULILLAH...kita x pernah rasa susah or terdesak walaupun hanya babah yg bekerja...itu semua rezeki yg ALLAH kurniakan selepas kelahiran RYAN..dan ummi harap rezeki itu akan sentiasa melimpah untuk kehidupan RYAN...
ummi and babah love u so much....












6 comments:

azryna abdul said...

hepi beday ryan!semoga menjadi anak yg pintar & soleh utk babah & umi k. cyg...semoga sihat2 selalu..;)

azryna abdul said...
This comment has been removed by the author.
zieha said...

happy besday ryan.semoga menjadi naka yg soleh:)

Naz-Segalanya disini said...

epi besday rayyan.semoga jadi anak yang soleh

mrs ridzuan_aida said...

hepi belated besday Ryan...sori auntie tak online semalam...nanti kita jumpa auntie bagi hadiah k...

catherinnezehal said...

KAK INA --- thanks aunty ina..amiinnnn..mintak2 makbullah doa aunty ina tu ye..

ZIEHA --- thanks zieha..hopefully makbullah doa zieha tu yew..

KAK NAZ --- he3,,dah beso dah ryan..nak tgu rikaz jew beso skit lg,,pastu dah leh main kejo2..

AIDA --- wah..bestnye auntie aida nak bg present..ni yg rasa cam xsabar jew nak jumpa bila raya kang..leh tuntut hadiah,,ha3...