Followers

Wednesday, December 14, 2011

their 1st CARICATURE when going to AQUARIA



THEIR 1ST CARICATURE ...

last month kami pegi ke AQUARIA...punye lah lama AQUARIA tu terbina + duk kat selangor....baru ni g...maybe sebab daha de anak kot sebab tu cam excited nak g..he3..

pegi sempena meraikan birthday rizzqy yg PERTAMA..hu3..lama tul di tangguh dek kerana MR.BABAH xde time nak g...hu3...

and alhamdulillah..anak² sangat² excited tgok hidupan laut secara life....memang x sangka rizzqy yg abru setahun tu pun dah excited tgok ikan² berenang²..menari² dalam aquarium tu...yg double excited kompom lah dak ryan kan..he3..budak dah besar...mulutnye pun dah byk....hu3...

memang sangat² seronok bila engok anak² seronok..x rugi bayar tiket memahal bila engok anak² sangat happy and rizzqy pun x buat perangai....kitoeang amsuk sampai 2 kali..he3...over x????sebenarnye x boleh..tp sebab kami bg alasan tetiba dah terkelur..maka boleh lah masuk lagi sekali...he3...


bila dah nak balik tu....amik kesempatan ler buat caricature tuk anak² kesayangan kami ni...sebenarnye banyak dah tempat jumpa orang buat caricature ni tp x tahu ler apesal leh ebrkenan nak buat time g AQUARIA ni....maybe sebab yang lukis tu artis² majalah UJANG kot...he3....


ummi masukkan pic caricature dulu lah ea...pi jenjalan tu next post lah..he3....

adios amigos.....





2 comments:

MaMa aDaMaQiL said...

nak pinjam mata menantu mama blh??comelllll...

catherinnezehal said...

NATT : ha3..xleh tahan tgok mata dia kan si CIK LI lukis..siap ade bulu mata bagai...