Followers

Wednesday, February 25, 2015

perfect 10? he?

yeah...finally.. boleh gak layan Abang sado Ummi ni.... klau ikut plan, layan cite ni kat cinema...kengkonon nak dating with my boss le...ye r...that time pun belum due lg...so Ade masa r nak dating tengok Abang sado....cantik dah plan...

then malam 21/01...Ade check up...doc check udah buka 2cm so doc predict 22/01 or 23/01 tu dah bersalin....Abang sado kuar plan 22/01....and dengan automatically nye.... babah x bagi ummi jimba² with my boss tu..huwaaaa😥😥😥😥... xleh dating....sedih!!!!

novel by my fav novelist...

encem kan Abang sado tu...

Aaron Aziz...Abang sado fav Ummi...


Lisa yg cute...

ape² pun.. bak cakap babah....layan le sampai muntah...he3...ye r..hari tu kan babah x BG g tgok..sbb takut Ummi terberanak dlm cinema...he3...


anyway.. he is my real Abang sado...and he is more perfect than 10!!




1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)